Om oss

Hjem » Om oss<!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Om oss

Sigrids Renhold AS tilbyr totale løsninger for renhold til private og offentlige virksomhet. Alle løsninger er fullstendig tilpasset den enkelte kundes behov, krav og ønsker.

Kontakt oss

Over 30 år i renholdstjenesten

Først drev Sigrids renhold AS bare med husvask, men i dag har vi en fin miks av kontorvask, husvask, dagligrenhold, gulvbehandlinger og vinduspuss. Vi påtar oss det meste innen renhold.

Renhold siden 1982

Det var Sigrid Holen som startet opp firmaet i 1982. Hun drev det sammen med ei venninne i et par år, før venninnen trakk seg ut og ble erstattet av Egil Holen. De drev da sammen frem til de pensjonerte seg i 2004 og sønnen Bjørn Holen overtok.

Renhold på Ringerike

I dag har Sigrids Renhold AS mellom 15 og 20 ansatte og er et av de eldste firmaene i sin bransje i området. Vi tar jobber først og fremst på Ringerike, Modum, Hole, Jevnaker, Sigdal, Krødsherad og Øvre Eiker.

Lyst på vaskehjelp hjemme?

I en travel hverdag tar stadig flere i bruk vaskehjelp til rengjøring for å kunne bruke sin tid på morsomme, hyggelige og koseligere ting, alene eller sammen med familien. Det er ingenting galt med det!

«Jeg vil bruke tiden min på alt annet enn rengjøring!»

Vi er fornøyd med å være en liten og anerkjent bedrift

Som en liten bedrift har vi få administrative kostnader, og er derfor konkurransedyktige på pris. Vi har en del faste kunder, både bedrifter og private, men har også flere ansatte som tar forskjellige oppdrag fra dag til dag. Det kan være alt fra byggrengjøring på små og store nybygg til å vaske ut etter noen som har flyttet.

Det finnes en del useriøse aktører i bransjen, men det lønner seg å benytte et seriøst firma, vi lever av vårt renome og har ikke råd til misfornøyde kunder. Firmaet har nærhet til kundene og god oversikt, noe som gjør det lettere å holde kunden fornøyd. Det er en fysisk tung bransje, og siden det i tillegg er lavt lønnet, skal man trives med det man gjør.

Nyttige Linker

Tips til ren og pen oppvaskbenk
Kjøkkenviften må vaskes ofte
Slik rengjør du kjøleskap og fryser
Slik rengjør du komfyren

Den gode jobben skal fortsette!

Vi ønsker ikke å bli mye større, og jobber derfor heller ikke mot det. I fremtiden vil vi fortsette omtrent som i dag, og følger markedet. At vi har fyllt 30 år, det kaller jeg et kvalitetsstempel. At vi har klart oss i så mange år i en slik bransje, i et såpass lite område, beviser at vi gjør en god jobb.

Vi er medlem av VIRKE

Vi er medlem av VIRKE og har ansvars- og yrkesskadeforsikring. Ta kontakt for pristilbud.