Om oss


Over 30 år i renholdstjenesten

Sigrids Renhold AS tilbyr totale løsninger for renhold til private og offentlige virksomhet. Alle løsninger er fullstendig tilpasset den enkelte kundes behov, krav og ønsker.

Først drev Sigrids renhold AS bare med husvask, men i dag har vi en fin miks av kontorvask, husvask, dagligrenhold, gulvbehandlinger og vinduspuss. Vi påtar oss det meste innen renhold.

Det var Sigrid Holen som startet opp firmaet i 1982. Hun drev det sammen med ei venninne i et par år, før venninnen trakk seg ut og ble erstattet av Egil Holen. De drev da sammen frem til de pensjonerte seg i 2004 og sønnen Bjørn Holen overtok. I dag har Sigrids Renhold AS mellom 15 og 20 ansatte og er et av de eldste firmaene i sin bransje i området. De tar jobber først og fremst på Ringerike, Hole, Jevnaker og Modum. Men vi er også i Oslo, Kongsberg og Drammen når våre kunder ønsker hjelp der.

DSC_0749_Fotor

Vi er fornøyd med å være en liten og anerkjent bedrift

Som en liten bedrift har vi få administrative kostnader, og er derfor konkurransedyktige på pris. Vi har en del faste kunder, både bedrifter og private, men har også flere ansatte som tar forskjellige oppdrag fra dag til dag. Det kan være alt fra byggrengjøring på små og store nybygg til å vaske ut etter noen som har flyttet.

Det finnes en del useriøse aktører i bransjen, men det lønner seg å benytte et seriøst firma, vi lever av vårt renome og har ikke råd til misfornøyde kunder. Firmaet har nærhet til kundene og god oversikt, noe som gjør det lettere å holde kunden fornøyd. Det er en fysisk tung bransje, og siden det i tillegg er lavt lønnet, skal man trives med det man gjør.

Vi ønsker ikke å bli mye større, og jobber derfor heller ikke mot det. I fremtiden vil vi fortsette omtrent som i dag, og følger markedet. At vi har fyllt 30 år, det kaller jeg et kvalitetsstempel. At vi har klart oss i så mange år i en slik bransje, i et såpass lite område, beviser at vi gjør en god jobb.Utviklet av Effekt Media